Gå til universitetets hjemmeside Nordisk Institut
& Institut for Sprog, Litteratur og Kultur
Aarhus Universitet
Afdeling for Dialektforskning
Nordisk Forskningsinstitut
Københavns Universitet
Gå til universitetets hjemmeside
 

Retur til forsiden

 

Mere information om NORMS-ekskursionen:

Program

Faglige informationer

Praktiske informationer

Kontaktoplysninger

Tilmelding

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kontakt: Lena Wienecke Andersen

 

 

NORMS-ekskursion til Vestjylland 7.-11. januar 2008

Praktiske informationer

 

 

Ophold

Under hele ekskursionen bor deltagerne på:

 

Hotel Tambohus Kro

Tambovej 37

7790 Thyholm

 

Telefon: (+45) 97 87 53 00

Hjemmeside: www.tambohus.dk

 

Hotellet har enkeltværelser, og der er gratis adgang til internet.

 

Aktuel vejrudsigt for lokalområdet

Klik her.

 

Transport under opholdet

Al transport inden for Vestjylland varetages med minibusser fra Aarhus Universitet. Modsat Älvdalen skal man ikke have egen bil med, men hvis det er den mest økonomiske rejsemåde, gør man det.
 

 

 

 

 

Rejsen til Thyholm - mandag den 7. januar

Det absolut nemmeste er at flyve til København og så fort­sæt­te med tog fra Københavns Lufthavn til Jylland. Der er direkte inter­city­tog til Hvidbjerg, Struer og Århus. Togturen helt til Vest­jylland tager ca. 5 timer. Alle togture kan undersøges ved hjælp af www.dsb.dk. Billetterne kan bestilles over internettet, men vær opmærksom på at selvprintbilletter ikke kan bookes om. Hvis flytiden skrider og toget er kørt, er selvprintbilletten ingenting værd og refunderes - så vidt vides - heller ikke. Det er bedre at bestille billetterne til afhentning i lufthavnens DSB-kontor eller i billetautomaterne.
 

For deltagere fra Norge er det værd at undersøge mulighederne for at rejse over Göteborg med Stena-Line (www.stenaline.no - www.stenaline.se - www.stenaline.dk) eller over Kristiansand (www.colorline.no - www.colorline.dk). Der er rimeligt gode togforbindelser fra Frederikshavn og Hirtshals til Århus.
 

Det er også muligt at flyve til Århus (Aarhus Lufthavn, tidligere Tirstrup) eller Karup, og visse forbindelser er billige. Der er flybus fra Aarhus Lufthavn til Århus, jf. www.aar.dk.

 

Når man ved hvornår og hvortil man ankommer, bedes man melde tilbage til arrangørerne. Hvis man ankommer til Aarhus Lufthavn inden kl. 15, til Århus Banegård inden kl. 17 og til Struer Banegård inden kl. 20, har vi mulighed for at transportere folk resten af vejen.

 

 
Hjemrejse - fredag den 11. januar

Universitetets minibusser bringer folk til Struer hvis de vil rejse derfra. Senere returneres bilerne til Århus, og alle der ønsker, kan følge med.
 

 

Rejseafregning

Rejserne skal afregnes direkte med administrationen i Tromsø.