Hvad betyder sætningen?


I denne spørgeskema-undersøgelse vil du blive præsenteret for en række sætninger, 44 i alt. For hver sætning skal du vælge den oversættelse eller omskrivning der passer bedst til sætningens betydning. Der angives fem svarmuligheder til hver sætning, men hvis ingen af dem passer må du gerne skrive et alternativ i kommentarfeltet.

Det handler om hvad DU synes det betyder, ikke hvad andre synes. Du skal altså lave besvarelsen selv uden at spørge andre.

Deltagelsen er fuldstændig anonym. Inden selve undersøgelsen vil du dog blive spurgt om alder, køn, uddannelse og hvor du er vokset op, information som udelukkende skal bruges i den statistiske analyses.

Projektansvarlig:
Ken Ramshøj Christensen, Aarhus Universitet.
http://www.hum.au.dk/engelsk/engkrc/
mail: engkrc@hum.au.dk

Vejledning
  • Vælg den ”oversættelse” eller omskrivning du synes passer bedst til hver enkelt sætning.
  • Hvis du ikke synes nogen af dem passer, kan du skrive en alternativ oversættelse/omskrivning i kommentarfeltet
  • Deltagelsen er anonym.
  • Resultatet indgår i et ikke-kommercielt forskningsprojekt.


Spørgeskemaet indeholder 44 spørgsmål.
  Note om fortrolighed
Spørgeskemaet er anonymt.
Der registreres ingen oplysninger ifm. besvarelsen af de enkelte spørgsmål, som kan identificere dig, medmindre det eksplicit fremgår af et givent spørgsmål. Hvis du har besvaret et spørgeskema, som anvender unikke respondentnøgler, så skal det bemærkes, at ingen respondentnøgler opbevares sammen med dine svar. Respondentnøglerne gemmes i en separat database, og opdateres kun for at indikere at du har (eller ikke har) besvaret spørgeskemaet. Det er ikke muligt at matche respondentnøgler med besvarelser.
 

Spørgeskemaet er pt. ikke aktiveret. Du vil ikke være i stand til at gemme dine svar.